Jdi na obsah Jdi na menu
 

Cena Letňan 2024 žáci + mini žáci

Žáci a mini žáci sbírali cenné zkušenosti na turnaji v Praze!

article preview
 

Dnes se v pražských Letňanech konal turnaj žáků a žaček. V kategorii žáků se nejlépe dařilo Otíkovi Tolochovi, který si vyšermoval finálovou osmičku a umístil se na super 6. místě. Do 32’ se prošermoval také Jirka Burian na 28. místě. Startovalo 57 žáků.

 V kategorii žaček se nejlépe dařilo Kornélii Drápalové, pro kterou to dnes byly úplně první závody a umístila se v poli 44 žaček na skvělém 12. místě. Ve 32’ se umístila také Lucie Strakošová na super 24. místě. Další umístění: 36. Roxana Vavřečková, 40. Elen Fialová, 41. Barbora Poustková a 43. Marie Anna Poustková. Všechny holky bojovaly s velkým nasazením a posbíraly cenné zkušenosti.

V kategorii minižáků se nejlépe dařilo Emilovi Grassovi, kterému jenom těsně utekly medailové pozice a umístil se na super 6. místě! V top 16 ho doplnil Lukáš Polášek na 13. místě. Super výkon podali také naši nováčci, kteří si umístěním ve 32’ rovnou vyšermovali dostatek bodů na účast na MČR: 21. Radovan Tomeček, 23. Štěpán Kašpárek. Startovalo 39 mini žáků. V kategorii mini žaček startovala Valerie Mackovíková, která v konkurenci 23 závodnic bere 22. místo.

 

Náhledy fotografií ze složky Cena Letňan 2024

 

Partneři