Jdi na obsah Jdi na menu
 

Ještědský pohár 2024

Turnaj v Liberci tentokrát s mezinárodní účastí! 

article preview

Na turnaji U-13 v Liberci zazářil náš Jirka Burian, který byl v poli 63 startujících nejlepším Čechem a odváží si krásné 2. místo. Jirka byl neporazitelný až do samotného finále, kde nestačil na soupeře z Polska. Startoval také Emill Grass, který si odváží 42. místo.

V dívčí kategorii U-13 se do finálové osmičky probojovala Ema Novotná a odváží si krásné 8. místo. Dařilo se i Elen Fialové na 20. místě. 28. místo si vyšermovala Karolína Srnková a 30. místo Anna Marie Poustková. Startovalo 39 závodnic.

V kategorii seniorů se Jakub Jurka tradičně probojoval na stupně vítězů a odváží si krásné 3. místo. Do finálové 8 se probojoval také Jan Stehlík na suprovém 7. místě. Tomáš Földes si v konkurenci 84. závodníků odváží 61. umístění.

V kategorii seniorek skvěle zašermovala základní skupinu a následně se probojovala až do finálové osmičky naše závodnice a současně trenérka Daniela Žádníková. Za tento výkon si odváží krásné 5. místo. Startovala také Valerie Miklendová, která vybojovala 18. příčku. Startovalo 40. závodnic.

 

Náhledy fotografií ze složky Ještědský pohár

 

Partneři