Jdi na obsah Jdi na menu
 

MČR Liberec 2021

Medailové žně v Liberci! 

article preview

O prodlouženém víkendu ve dnech 25.-28.9.2021 přivítala Liberecká Home Credit Aréna Mistrovství ČR v šermu skoro všech šermířských kategorií a všech zbraní! Byl to velmi nabitý program! Našim závodníkům se na libereckých planších dařilo a domů si odvážejí cenné kovy i tituly Mistrů ČR! 

 

1. den se v Liberecké Home Credit Aréně konalo MČR mladších žáků, mladších žaček, juniorů a juniorek! 

V kategorii mladších žaček se na bednu probojovaly hned dvě naše závodnice! Vicemistryní ČR pro rok 2021 se stala Natálie Coufalová! Na třetím místě se umístila Hana Jurková! V mladších žácích se na 17.místě umístil Otakar Toloch. V juniorkách se ve finálové osmičce umístila na 5. místě Hana Voláková a na 7. místě ji doplnila i Daniela Šmídová! Mezi juniory se mezi TOP 8’ umístil Martin Vašíček! 

 

2. den nám přinesl další medaile a dva tituly Mistrů ČR! 

Kategorii žaček ovládla Natálie Coufalová a připisuje si tak titul Mistra ČR pro rok 2021! V žácích se titul Vicemistra ČR vybojoval Patrik Volák! V seniorech, ve velmi napínavém a vyrovnaném zápase patřil poslední vítězný zásah Jakubovi Jurkovi! Tím si vybojoval titul Mistra ČR pro rok 2021! Mezi seniorkami se nejlépe umístila Tereza Jasná na 9. místě

 

3. den se nesl ve znamení MČR družstev juniorů a juniorek! 

V juniorkách se naše družstvo (Voláková, Šmídová, Coufalová, Miklendová) probojovalo až do finále a obsadilo krásné 2.místo! Mezi juniory bralo družstvo ve složení Vašíček, Král, Volák nakonec 5. místo. 

 

4. den byl dnem posledním a jako takový patřil soutěži družstev mladších žaček, seniorů a seniorek! 

Mezi mladšími žačkami se v tom nejnapínavějším a nejtěsnějším finále utkalo naše družstvo (Coufalová, Miklendová, Jurková) s družstvem SC Praha a pro naše holky je z toho nakonec stříbrná! V soutěži seniorů naše kvarteto (Jurka, Osička, Stehlík, Volák) podlehlo až týmu SC Praha A a odváží si taktéž stříbrnou medaili! Družstvo Dukla B (Motalík, Földes, Špatenka) se probojovalo mezi top 8’ týmů a končí na pěkném 7. místě! Mezi seniorkami se nejlépe umístilo družstvo (Čapková, Říhová, Kvetovská, Žádníková) a to na pěkném 4. místě! V těsném závěsu, na 5. místě, skončilo družstvo ve složení Jasná, Jasná, Voláková, Špatenková. 

 

Všem závodníkům gratulujeme! 

 

Výsledky zde: https://www.fencingtimelive.com/.../BBB76AB5000C4E1C95E10...

 

Fotogalerie: https://flic.kr/s/aHsmWR4i6M

 

Náhledy fotografií ze složky MČR Liberec

 

Partneři