Jdi na obsah Jdi na menu
 

MČR mini žaček, mini žáků, kadetek a kadetů 2020

Naši závodníci vezou z MČR v Praze domů 3 medaile! 

article preview

Sobotní část začala soutěží mini žaček, ve které dosáhla skvělého výsledku Hana Jurková, která vybojovala krásné 2. místo a získala tak titul vicemistryně ČR ve své kategorii! Mezi mini žáky nás zastupoval Otakar Toloch, který se umístil na děleném 13. místě. 

Mezi kadetkami za náš klub bojovala Daniela Šmídová, která je sice věkem žačka, ale dokázala se dostat až na stupně vítězů a obsadila krásnou 3. příčku! Kadetům se už tak moc nedařilo. Nejlépe se umístil Jiří Král a to v top 32'. 

V neděli byla na programu soutěž družstev. Mezi kadetkami nás zastupovalo družstvo ve složení Daniela Šmídová (žačka), Natálie Coufalová (ml. žačka), Valérie Miklendová (ml. žačka). Děvčatům se podařilo v konkurenci kadetek probojovat až na úžasné 2. místo! Holky podlehly týmu SC Praha a to velmi těsně za stavu 43-45, kdy ztratily vedení až v poslední části zápasu. V kategorii kadetů šermovalo družstvo ve složení Patrik Volák, Jiří Král, Tomáš Krudenc. Chlapci se nakonec umístili v top 8' na pěkném 7. místě. 

Všem moc gratulujeme! 

 

 
 

Partneři