Jdi na obsah Jdi na menu
 

Velká cena Dukly Olomouc 2021 - Memoriál Romana Trčky

Na domácí půdě se naším závodníkům velmi dařilo!

article preview

O víkendu 11.-12.12.2021 se na domácích planších konala Velká cen Dukly Olomouc s přívlastkem Memoriál Romana Trčky 1. ročník. V kategorii kadetek se na bednu probojovaly hned 2 naše šermířky! Krásnou stříbrnou příčku si vyšermovala Natálie Coufalová! V těsném závěsu, na skvělém 3. místě, se umístila Hana Jurková! Finálovou osmičku doplnila na pěkném 7. místě i Daniela Šmídová! 

 

Mezi kadety se mezi TOP 8’ probojoval Patrik Volák, který nakonec obsadil pěkné 8. místo! Hned za branami finálové osmičky se umístil Martin Kuráň, na 9. místě. 

 

Dnešní domácí turnaj žaček ovládla Natálie Coufalová! Na 5. místě se umístila Valerie Miklendová! Těsně za branami TOP 8’ skončila Hana Jurková na 9. místě. 

 

V kategorii žáků se na stupně vítězů probojoval Patrik Volák a bere bronzovou příčku! Na 17. místě skončil Ota Toloch a na 20. místě Michal Charamza. 

 

Tímto turnajem by rád náš oddíl vzdal hold našemu kamarádovi, Romanu Trčkovi, který mezi námi už není. Na jeho počest byla Velká Cena Dukly Olomouc přejmenována na Memoriál Romana Trčky. 1. ročník tohoto turnaje nám byla čestným hostem  manželka Romana, paní Eva Trčková. Tímto jí děkujeme za její účast.

 
 

Partneři